orgasme 3

Biji Kelentit & Klimaks Orgasme Yang Maksimum. Ada 9 Kaedah Simple & Begini Caranya.

Biji kelentit memerlukan 9 jenis rangsangan orgasme yang berbeza untuk nikmat klimaks yang maksimum.

 

Ramai tidak tahu bagaimana untuk menjadikan wanita klimaks. Ia menjadikan hubungan kelamin anda lebih bermakna.

 

Apa-apa jenis orgasma akan memberikan anda perasaan yang luar biasa, dan tidak ada salahnya menyentuh dan membelai yang anda tahu boleh merangsang setiap masa. Tetapi kepelbagaian sebenarnya adalah warna kehidupan.

 

Kamu tidak akan makan makanan yang sama tiga kali sehari setiap hari, dan kamu tidak akan memakai pakaian yang sama berulang kali. Jadi mengapa tidak mengembangkan imaginasi seksual anda dan meneroka 9 jenis orgasma yang berbeza yang mampu dilakukan oleh tubuh wanita?

 

Sebelum anda memulakan, anda harus memahami apa sebenarnya orgasma. “Orgasma adalah refleks fizikal yang berlaku apabila otot mengetatkan semasa rangsangan seksual dan kemudian berehat melalui satu siri kontraksi berirama,” kata Sherry Ross, MD, ob-gyn yang berpangkalan di California.

 

Baca juga : 14 Step .. Ermm Sssedap Bang

 

Setiap klimaks yang anda alami boleh berbeza dalam intensiti dan tempoh, bergantung pada bagaimana dan bahagian badan anda sedang dirangsang, katanya. Selain memberikan kelegaan tekanan fizikal, ia juga merupakan satu emosi yang membolehkan anda berasa lebih dekat dengan pasangan anda atau sekadar menghilangkan tekanan selepas rutin harian yang sibuk.

 

Beberapa jenis orgasma tertumpu pada faraj sahaja; yang lain membolehkan anda merasai letusan gunung berapi di tempat yang tidak pernah anda fikirkan sebagai zon erotik. Terpulang kepada anda untuk mengetahui keseronokan yang anda boleh lakukan bersama pasangan anda

 

 

1. Syahwat klitoris (biji kelentit)

Biji kelentit adalah tempat kegemaran kebanyakan wanita apabila ingin merasai kenikmatan syahwat.

 

Walaupun klitoris mungkin jenis yang paling mudah diakses, butang kebahagiaan kecil yang kebanyakannya tersembunyi ini sangat individualistik. Setiap wanita lebih suka jenis sentuhan yang berbeza di sini untuk mencapai klimaks.

 

“Klitoris adalah bahagian yang sangat sensitif dalam anatomi wanita, terdiri daripada berjuta-juta hujung saraf seperti zakar,” kata Dr Ross.

 

Apabila ia disentuh, dibelai melalui rangsangan langsung atau tidak langsung (dengan kata lain, melalui fabrik, atau dengan menyentuh kawasan sekitar kelentit) mendorong aliran darah meningkat ke kawasan tersebut, menyebabkan kelentit membesar dan memerlukan pelepasan klimaks yang tidak dapat dibendung.

 

Biji kelentit
Sumber : Biji Kelentit

 

Kajian daripada Journal of Sex and Marriage Therapy mendapati bahawa jenis pergerakan klitoris tertentu (menyentuh ke atas dan ke bawah, kiri ke kanan, dll., dan mengelilingi kawasan yang luas untuk mengecutkannya) boleh menyebabkan orgasme. Lakukan eksperimen sendiri dan beritahu pasangan anda apa yang anda suka.

 

Jika cara main biji kelentit sukar bagi anda, anda akan menghadapi masalah yang paling merunsingkan dalam kehidupan anda untuk mencapai klimaks dalam hubungan seks, pertimbangkan untuk menggunakan alat mainan seks yang direka bentuk, seperti penggetar mini.

 

-= Jom layan video 2 minit ni sekejap =-

 

2. G-Spot

G-spot anda berada di dinding hadapan faraj anda, kira-kira separuh jalan antara pembukaan faraj anda dan serviks anda. Ia bukan sesuatu yang anda boleh lihat tetapi anda biasanya boleh merasakannya; masukkan jari ke dalam faraj anda dan tekan ke hadapan (membuat gerakan ke depan dan ke belakang).

 

Anda sepatutnya merasakan kawasan yang sedikit beralun atau berbukit, kata Dr. Ross. Bagi sesetengah wanita, ia berasa lembut seperti span.

 

Menekan tempat ini dengan lembut dan mengusapnya dengan ringan adalah perkara yang sering dilakukan oleh ramai wanita untuk memudahkan diri mereka mengalami syahwat G-spot.

 

“Apabila anda terangsang secara seksual, aliran darah di kawasan G-spot menjadi lebih lancar dan mengembang, ia adalah normal dan tidak berbahaya” kata Dr Ross.

 

Menyentuhnya dengan cara yang anda selesa dengan jari, zakar atau alat penggetar pasangan anda boleh memberikan anda renjatan. wanita menggambarkannya sebagai jenis klimaks yang sangat menggegarkan.

 

 

minyak belacak tuan syeikh
Klik sini untuk dapatkan Minyak Belacak Tuan Syeikh

 

 

3. Syahwat bercampur ganda

Jika anda boleh mengendalikan dua, tiga, atau empat jenis rangsangan pada masa yang sama.

 

Orgasma campuran adalah klimaks yang berlaku apabila lebih daripada satu zon erotik dirangsang pada masa yang sama. Penembusan G-spot bersama-sama dengan sentuhan klitoris adalah salah satu cara untuk mengalami orgasma letupan yang biasanya terhasil.

 

Tetapi ia juga boleh datang dari penembusan faraj bersama-sama dengan rangsangan kelentit, puting atau kesemuanya secara serentak.

 

“Lebih banyak rangsangan, lebih cepat aliran darah dihasilkan, dan lebih besar renjatan yang anda akan rasa,” kata Prudence Hall, MD, pakar sakit puan dan pengarah perubatan Hall Center di California Selatan.

 

Banyak kombinasi sentuhan dan belaian boleh mencetuskan syahwat bercampur, tetapi jika anda ingin mengalaminya bersama pasangan, letakkan wanita di kedudukan teratas (kerana tangan anda, dan pasangan anda, bebas menyentuh kelentit, payudara, atau punggung) atau gunakan peranti bergetar untuk mendapatkan bantuan.

 

Baca juga : I’m So Wet Abang.. Plzzz

4. Zon erotik dalam faraj

Biji kelentit dan G-spot bukanlah satu-satunya butang keseronokan. Wanita sebenar dan juga penyelidik seks mengatakan bahawa terdapat zon erotik tambahan dalam faraj yang apabila disentuh dengan cara yang betul boleh membawa kepada apa yang secara kolektif dikenali sebagai renjatan faraj yang mendalam.

 

Mula-mula pergi ke titik-A, terletak di bahagian depan tinggi (atau anterior) dinding faraj tepat di bawah serviks. Seterusnya ialah O-point, yang boleh didapati di dinding belakang faraj, hampir di belakang serviks.

 

“Saya tidak dapat melihat ini apabila saya melihat faraj,” kata Dr Hall. Tetapi ligamen di sini mengandungi saraf yang kelihatan sangat sensitif kepada kebanyakan wanita.

 

Jika jari, mainan atau zakar memenuhi faraj cukup tinggi dan saraf benar-benar dirangsang, sudah pasti ia mampu memberikan syahwat berganda, katanya.

 

“Ia boleh menyebabkan seluruh rahim mengecut semasa orgasme-mungkin terdapat pengecutan besar-besaran di seluruh kawasan itu,” tambahnya.

 

 

5. Pancutan klimaks kenikmatan

Ya, ejakulasi wanita memang wujud; ia adalah FASA AKHIR.

 

“Kadang-kadang apabila seseorang wanita terangsang atau terangsang secara seksual, terdapat pelepasan cecair dari kelenjar di sekeliling uretra atau permukaan anterior faraj semasa atau sebelum kekejangan.

 

Walaupun masih boleh dipertikaikan dari mana sebenarnya bendalir itu berasal,” kata Dr. Ross. Cecair itu biasanya jernih dan tidak menyerupai air kencing, dan mungkin terdapat sedikit pengsan atau siram penuh.

 

Rangsangan G-spot adalah jenis sentuhan yang biasanya membawa kepada ejakulasi. Tetapi membelai dan menyentuh kawasan sekitar uretra juga telah diketahui menyebabkan klimaks letusan 3 kali ganda.

 

“Tiada siapa yang benar-benar mengetahui jumlah sebenar wanita yang mengalami pancutan, didapati bahawa 10-50% wanita, pada satu masa atau yang lain, mengalami detik ‘pancutan’ semasa orgasme,” kata Dr Ross.

 

 

6. Puting syahwat

Anda tahu payudara dan puting anda adalah zon erotik utama; Puting anda sangat responsif terhadap sentuhan dan belaian, kerana ia sarat dengan hujung saraf dan kulit yang sangat sensitif.

 

Tetapi sesetengah wanita benar-benar boleh mengalami kekejangan berganda hanya dengan mengusap dan mencium puting mereka.

 

Tiada bukti jelas tentang berapa ramai wanita yang mampu “Empphhh” tanpa menyentuh bahagian bawah pinggang, dan penyelidik tidak pasti mengapa gentelan puting menyebabkan ianya berlaku.

 

orgasme 4
Sumber : Orgasme

 

Tetapi jika idea itu menarik minat anda, anda boleh melakukannya dengan pasangan. Dengan ciuman, hisap, dan belaian yang cukup, “zon inilah yang boleh membawa sesetengah wanita ke fasa puncak kenikmatan yang bermakna.

 

 

7. Senaman syahwat/corgasm

Klimaks semasa senaman berat mungkin kedengaran agak pelik.

 

Tetapi orgasme yang disebabkan oleh senaman, atau coregasm, adalah nyata. Satu kajian dari Universiti Indiana mendapati bahawa 370 daripada 530 wanita yang dikaji telah mengalami orgasme semasa senaman, biasanya daripada senaman berasaskan teras.

 

“Satu cara untuk mendorong ‘Eemphh’ adalah dengan menekan otot pelvic anda dan anda boleh mengembangkannya dan menjadikannya lebih kuat,” kata Dr. Hall. “Jika otot PC seseorang yang berkembang dengan baik semasa latihan benar-benar mula mengecut, saya rasa orgasme benar-benar mungkin.”

 

Tetapi kebanyakan wanita akan memerlukan sejenis rangsangan klitoris dan/atau faraj untuk mengikutinya jika mereka mahu orgasme berlaku, tambahnya.

 

 

8. Orgasma semasa tidur

Semua individu pernah mengalami mimpi sensual sebelum ini. Tetapi ini adalah perkara lain. “Sesetengah wanita boleh mengalami orgasma semasa mimpi erotik semasa tidur,” kata Dr Ross. Satu laporan menunjukkan bahawa 37% wanita telah mengalami orgasma tidur ini pada usia 45 tahun, tetapi sukar untuk mengetahui berapa kerap ia berlaku.

 

Syahwat tidur biasanya bermula dengan mimpi seksi, yang menyebabkan peningkatan aliran darah ke alat kelamin serta kelonggaran yang hebat, yang membolehkan badan mencapai orgasma semasa wanita sedang tidur nyenyak.

 

 

9. Syahwat berganda

Itulah tarikan berganda, sesuatu yang boleh dinikmati oleh wanita kerana tidak seperti lelaki, wanita tidak mengalami tempoh refraktori selepas klimaks yang memerlukan sedikit masa sebelum bersiap untuk pusingan kedua.

 

orgasme 5
Sumber : Klimaks

 

“Wanita mencapai keadaan ekstasi yang lebih tinggi dengan orgasm pertama mereka, dan kemudian boleh kekal dalam keadaan teransang,” kata Dr. Hall. “Dengan lebih banyak simulasi, mereka boleh mengalami pelbagai orgasm.” Ramai wanita mengalami ini, katanya, tetapi tidak setiap wanita akan mahukanya.

 

Tetapi jika anda ingin melakukannya, inilah strateginya: teruskan mengecutkan otot pelvis anda sendiri (dengan menekan dan melepaskan seperti yang anda lakukan jika anda menahan aliran air kencing anda), cadangan Dr. Hall.

 

Ini mengekalkan aliran darah yang tinggi, yang meningkatkan sensitiviti dan menjadikan kenikmatan second round lebih mudah dicapai. Jika anda tidak kembali ke keadaan pra-gairah, anda boleh mencapai orgasm yang seterusnya dengan lebih pantas.

 

Mulakan langkah pertama anda disini

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *