Sebelum anda beli, tengok dulu video ini

Play Video

Tak percaya lagi? Tengok Sendiri Testimoni ni

Klik Gambar Untuk Besarkan

Pakej MINYAK BELACAK untuk si Boboi anda

1 BOTOL Minyak Belacak Tuan Syeikh

2 BOTOL Minyak Belacak Tuan Syeikh (PALING HOT)

5/5

Free Poslaju

Tutorial yang betul & ekslusif

Percuma Minyak Bidara Tuan Syeikh

3 BOTOL Minyak Belacak Tuan Syeikh

Free Poslaju

Tutorial yang betul & ekslusif

Percuma Minyak Bidara Tuan Syeikh

Free Ebook

Sila berhati-hati! Anda dinasihatkan tidak berurusan dengan syarikat seperti yang di dakwa dalam video di bawah ini.

*Notis peringatan dari Pak Mail*

Ada Soalan? Pak Mael Jawab

Minyak Belacak Tuan Syeikh ni merupakan campuran 80% lemak belacak dan 20% herba akar kayu. Di buat secara tradisional turun-temurun selama 20 tahun turun temurun nenek moyang Tok Ismail Bin Ustaz Ibrahim.

Bila tok cerita, hat yang dok belajaq tinggi depa bukan nak percaya sangat kat kita, dok mengata kita ni sembang kari takda fakta.

Kalau burung hang takda problem hang tak mai web ni lah. Pi telan pil bukan-bukan tu.

Kemon gais, tok dah 20 tahun lebih buat gheja ni lah. Memacam feedback tok dapat.

✅ Membesarkan saiz zakar
✅ Panjangkan saiz zakar
✅ Rawat mati pucuk
✅ Membesarkan buah dada
✅ Rawat patah tandan
✅ Tahan lama 30min – 1jam
✅ Keras dari biasa
✅ Luruskan batang bengkok
✅ Mengatasi masalah pancutan pra matang
✅ Pancutan air mani yang deras
✅ Melancarkan aliran darah
✅ Rawat kencing tak lawas

Ya, ia selamat digunakan. Tiada bahan kimia merbahaya yang akan menyebabkan panas, kebas, gatal, atau sakit.

Minyak ini menggunakan bahan semulajadi iaitu 80% lemak belacak dan 20% herba akar kayu.

Ikut orang jugak. Ada pakai sebotol terus meraung bini, Ada secolet, ada 2 colet. Bergantung pada burung hampa. Kalau jenis selalu urut tu, kejap ja

Nak kata kekal, tak. Nak kata kurang pun tak. Tapi kalau hampa nak bagi bini puas, teruskanlah pakai.

Semua pelanggan Tok akan diberikan 1 video complete A to Z cara guna, jadi tak perlu risau.

Beserta bonus-bonus rahsia.

Ya boleh, tiada masalah. Malah digalakkan gunakannya sebagai persediaan untuk tidak mudah kecundang sesudah masuk ke alam perkahwinan.

Ya masih berkesan, tiada isu. Semua peringkat umur boleh merasai kesan yang sama jika ikut semua teknik yang di berikan dan konsisten amalkannya.

Ya boleh, malah amat digalakkan. Seperti yang ramai tahu, pesakit seperti ini akan menyebabkan batin lemah akibat dari pengambilan ubatan hospital.

Jangan risau, dah banyak kes masalah begini yang saya dah bantu.

Kandungan sebotol minyak belacak tuan syeikh adalah 30ml. Biasanya akan tahan selama 3 minggu. Namun, semuanya bergantung cara individu itu gunakannnya.